Afișez toate cele 4 rezultate

 • Jucarie Interactiva Pisica Miau Miau Sfera cu soricel Jucarii pisici 2023-09-29 3

  Jucarie Interactiva Pisica Miau Miau Sfera cu soricel

  JUCARIA INTERACTIVA PISICA MIAU MIAU SFERA CU SORICEL este compusa dintr-o piesa globulara din tije de plastic in interiorul careia se afla un soricel din material sintetic.Soricelul are un aspect realist si este usor vizibil in interiorul sferei. In plus, atunci cand este atinsa sfera si aceasta se rostogoleste, soricelul emite semnale sonore menite sa atraga atentia pisicii care va dori sa prinda soricelul din interior. 

  JUCARIA INTERACTIVA PISICA MIAU MIAU SFERA CU SORICEL este compusa dintr-o piesa globulara din tije de plastic in interiorul careia se afla un soricel din material sintetic.Soricelul are un aspect…
 • Jucarie sfera mini pentru hamsteri, Geo Jucarii Rozatoare 2023-09-29

  Jucarie sfera mini pentru hamsteri, Geo

  Jucaria pentru hamsteri Geo Sfera Mini este special conceputa pentru distractia si miscarea micului tau rozator.nCaracteristici:nnMaterialul din care este confectionata nu permite animalului sa o roada;nMaterial: plastic.

  Jucaria pentru hamsteri Geo Sfera Mini este special conceputa pentru distractia si miscarea micului tau rozator.nCaracteristici:nnMaterialul din care este confectionata nu permite animalului sa o roada;nMaterial: plastic.
 • Jucarie Sfera Hamster, 18.5 cm Jucarii Rozatoare 2023-09-29

  Jucarie Sfera Hamster, 18.5 cm

  Jucarie sfera pentru hamsteri cu diametru de 18.5cm, pentru distractia si miscarea micului tau rozator.nPoate fi folosita atat atasata la cadru cat si detasata.nMaterialul din care este confectionata nu permite animalului sa o roada.

  Jucarie sfera pentru hamsteri cu diametru de 18.5cm, pentru distractia si miscarea micului tau rozator.nPoate fi folosita atat atasata la cadru cat si detasata.nMaterialul din care este confectionata nu permite…
 • Sfera Plastic Hamsteri M-0101, Color, 13 cm Jucarii Rozatoare 2023-09-29

  Sfera Plastic Hamsteri M-0101, Color, 13 cm

  Sfera plastic hamsteri.nJucarie sfera, pentru alergare hamsteri, asigura ore intregi de distractie rozatoarelor de mici dimensiuni.nCaracteristici si beneficii: Este recomandata pentru hamsteri;Sprijina instinctul natural al hamsterului de a fi activ si are o stabilitate ridicata fiind inofensiva pentru animalutul de companie;Materialul din care este confectionata nu permite animalului sa o roada;Montati jucaria cu atentie asa cum se arata in instructiuni.Este confectionata din material plastic si prevazuta cu orificii de aerisire.nDimensiune (h) : 13 cm.

  Sfera plastic hamsteri.nJucarie sfera, pentru alergare hamsteri, asigura ore intregi de distractie rozatoarelor de mici dimensiuni.nCaracteristici si beneficii: Este recomandata pentru hamsteri;Sprijina instinctul natural al hamsterului de a fi activ si are…