Afișez toate cele 6 rezultate

 • Mix special tropical pentru iepuri, Mr. Johnson`s Supreme Tropical Fruit Rabbit, 900 g Hrana Diverse Rozatoare 2023-09-26 3

  Mix special tropical pentru iepuri, Mr. Johnson`s Supreme Tropical Fruit Rabbit, 900 g

  Mr. Johnson’s Supreme Tropical Fruit Rabbit Mix este un mix special de cereale delicioase si fructe tropicale, imbogatit cu vitamine si minerale, special conceput pentru iepuri.

  Mr. Johnson's Supreme Tropical Fruit Rabbit Mix este un mix special de cereale delicioase si fructe tropicale, imbogatit cu vitamine si minerale, special conceput pentru iepuri.
 • Tropical Supreme, 50 ml Hrana Naturala Pesti 2023-09-26

  Tropical Supreme, 50 ml

  Este un preparat super eficient cu extract din aloe, destinat pentru purificarea rapida a apei de la robinet utilizata in acvarii.nSe recomanda atunci cand achizitionam un acvariu nou.Tropical supreme neutralizeaza rapid clorul nociv si sarurile metalelor grele, protejeaza pestii de actiunea agresiva a apei brute de robinet.Datorita extractului de aloe are actiune antistres, calmeaza iritatiile si accelereaza regenerarea epidermului deteriorat, reducand riscul de aparitie al inflamatiilor.Actioneaza incepand din momentul turnarii in acvariu, de aceea este foarte potrivit in cazuri foarte urgente, atunci cand este necesara schimbarea unei cantitati foarte mari de apa.nMod de folosire:1 ml (cca. 25 picaturi)/ 50 l apa bruta de la robinet. Utilizati mereu in acvariile noi, precum si dupa schimbarea totala sau partiala a apei.nAtentionari:Nu administrati simultan cu alte preparate pentru acvariu, cu exceptia preparatului Tropical Bacto-Active, care poate fi administrat dupa cca. 15 minute!.Folositi alte substante, dupa cel putin o zi!.

  Este un preparat super eficient cu extract din aloe, destinat pentru purificarea rapida a apei de la robinet utilizata in acvarii.nSe recomanda atunci cand achizitionam un acvariu nou.Tropical supreme neutralizeaza…
 • Mix pentru iepurii tineri/ pitici, Mr. Johnson`s Supreme Junior Dwarf/ Rabbit, 900 g Hrana Diverse Rozatoare 2023-09-26

  Mix pentru iepurii tineri/ pitici, Mr. Johnson`s Supreme Junior Dwarf/ Rabbit, 900 g

  Mr. Johnson’s Supreme Junior & Dwarf Rabbit Mix este un mix de cereale delicioase si sanatoase, imbogatit cu vitamine si minerale, special conceput pentru iepurii tineri si iepurii pitici.

  Mr. Johnson's Supreme Junior & Dwarf Rabbit Mix este un mix de cereale delicioase si sanatoase, imbogatit cu vitamine si minerale, special conceput pentru iepurii tineri si iepurii pitici.
 • Mix pentru porcusorii de Guineea, Mr. Johnson`s Supreme Guinea Pig Mix, 900 g Hrana Diverse Rozatoare 2023-09-26

  Mix pentru porcusorii de Guineea, Mr. Johnson`s Supreme Guinea Pig Mix, 900 g

  Mr. Johnson’s Supreme Guinea Mix reprezinta o hrana completa imbogatita cu vitamine si minerale, special formulata pentru porcusorii de Guineea.

  Mr. Johnson's Supreme Guinea Mix reprezinta o hrana completa imbogatita cu vitamine si minerale, special formulata pentru porcusorii de Guineea.
 • Mix pentru hamsteri si gerbili, Mr. Johnson`s Supreme Hamster/ Gerbil Mix, 900 g Meniuri Rozatoare 2023-09-26

  Mix pentru hamsteri si gerbili, Mr. Johnson`s Supreme Hamster/ Gerbil Mix, 900 g

  Mr. Johnson’s Supreme hamster & gerbil mix reprezinta o hrana completa special formulata pentru hamsteri si gerbili (jerboa).

  Mr. Johnson's Supreme hamster & gerbil mix reprezinta o hrana completa special formulata pentru hamsteri si gerbili (jerboa).
 • Mix special tropical pentru iepuri, Mr. Johnson`s Supreme Tropical Fruit Rabbit, 15 kg Hrana Diverse Rozatoare 2023-09-26

  Mix special tropical pentru iepuri, Mr. Johnson`s Supreme Tropical Fruit Rabbit, 15 kg

  Mr. Johnson’s Supreme Tropical Fruit Rabbit Mix este un mix special de cereale delicioase si fructe tropicale, imbogatit cu vitamine si minerale, special conceput pentru iepuri.

  Mr. Johnson's Supreme Tropical Fruit Rabbit Mix este un mix special de cereale delicioase si fructe tropicale, imbogatit cu vitamine si minerale, special conceput pentru iepuri.